Project

Westbourne Grammar School

The brief for this project was for a unique playground with a natural feel.  Our symmetry+ system was utilised for the main platform section to capitalise on the natural beauty of White Cypress timber.  To further impart the natural theme, the timber was left uncoated and various unique design features were included, such as the random height main uprights and the random angled tops on the guardrail panels.

The playground is not only aesthetically pleasing, but great fun as well!  Abutting the play unit is a pinnacle+ Modular Structure, which provides an exciting network of rope climbing activities that provides a transition from one side of the play space across and onto the main timber section.

The colours used on the play unit are muted, natural colours, which is in keeping with the design intention, and make it blend in with the surrounding environment.  The surrounding landscaping works create an attractive play environment that ties in with the playground very well.

Westbourne Grammar School

Our products utilised in this play space include:

From initial design to installation was easy. The installers were fantastic, helpful, reliable and completed the job by leaving the site clean, neat and looking great.

Cairns Regional Council