Project

Watermark Estate

This Watermark Estate playground was designed by Spiire and is the first of park to be constructed within the Watermark Estate for Costa Group and Group ID near Geelong.

While the play space is relatively small, it includes a lot that makes it a real attraction to the residents of the Estate. The space features a play unit located on top of two low rubber mounds, which includes a rope bridge, slide, rock wall and other activities. The use of narrow timber guardrail verticals and bright colours, combined with multi-coloured blue rubber undersurfacing gives the space an exciting vibe.

Adjacent to the play unit is a sand pit which includes a sand digger. Sand play is a real favourite for children and an excellent way to include a sensory play element for children with disabilities. A modified 5 way swing and a rocker is also included in the space.

Watermark Estate

Our products utilised in this play space include:

  • spectrum+ hybrid special design play unit View Product
  • spectrum+ Community Swing Frame – 3 Way – 2.5m
  • motion+ Sand Digger View Product
  • motion+ See Saw Rocker – Flat seats View Product

adventure+ offered the trifecta of local content, price competitiveness and customised elements.

Karoline Klein, City of Greater Bendigo