Project

RACV Healesville Country Club

The brief for this project required a selection of exciting play experiences suited for younger children while still complementing the existing buildings and well-established landscape. adventure+ developed this concept utilising the symmetry+ timber system for the main structure which transitioned into a challenging pinnacle+ rope configuration carefully designed to maintain the ‘wow’ factor throughout the whole play space.

A soft colour palate was adopted to maintain the up market/corporate identity, while the splash of bright orange subtly creates an atmosphere of fun. The two timber colour tones used adds character, while exemplifying the natural beauty of timber. Part of the project also involved the removal of existing garden beds, crazy paving, concrete, planter boxes and lawn areas, requiring delicate installation methods and reinstatement. This project is truly another “Brilliant Play Innovation” by adventure+!

RACV Healesville Country Club

Our products utilised in this play space include:

The playground has turned out even better than I imagined! I’m also very grateful to the team who pulled out all the stops and got the project completed before the start of term 2.

Judith Wood, Belair Primary School