Project

Grandview Grove Reserve

This project at Grandview Grove Reserve involved joining two sections of the reserve into a large space which now includes a playground, irrigated grass, picnic table and additional trees and planting.

Working with a Campbelltown City Council landscape architect, we created a unique hexagonal playground that reflected the brief provided. Utilising the symmetry+ timber style of equipment with a Jarrah coloured coating means that the tower suits the treed setting and also allowed for customisation to achieve the unique design. With a range of activities that surround the tower, including hanging rings and stepping stones, as well a nest swing, the play space has been a great hit for the locals.

Grandview Grove Reserve

Our products utilised in this play space include:

The playground has turned out even better than I imagined! I’m also very grateful to the team who pulled out all the stops and got the project completed before the start of term 2.

Judith Wood, Belair Primary School